Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, takımın yedek pilotu Esteban Gutierrez’in kendilerinin paralı pilotu olduğu yonundeki iddiaları kabul etmedi. Gecen sene sonunda Sauber’deki koltuğunu kaybeden Gutierrez, surpriz bir şekilde Ferrari’de Claro sponsorluğuyla birlikte Ferrari’de yedek pilotluğa gecti. Arrivabene “Esteban’la anlaşmamız nedeniyle cok fazla eleştiri okudum. Ferrari’deki bu gorevi America Movil’in buyuk butcesi sayesinde aldığını okudum.” “Bu doğru değil. America Movil ve Carlos Sainz ile olan goruşmelerde Esteban yoktu cunku ben Carlos ile arkadaşım. Onu aradım ve anlaştık.” “Esteban Formula 1’e cok erken geldi. Saygısız olmak istemiyorum ancak aynı zamanda cok fazla sorunu olan bir takımla girdi. Sauber onun icin doğru takım değildi.” “Bu iki şey dikkate alınmalı. Onun performansını değerlendirmek istiyoruz. Esteban ile anlaştık cunku o bizim motorumuzu gecen seneden biliyor.” “Her gun Maranello’da calışıyor ve şimdi Barcelona’da film cekimi ile bizimle calışmaya başlıyor. Genc surucuyu Formula 1’e hazırlamanın doğru yolu bu.” dedi. TRF1 __________________