Jenson Button, McLaren’deki yeni takım arkadaşı Fernando Alonso’nun guclu ve zayıf yonlerini keşfetmek icin sabırsızlandığını soyledi. Ferrari’de 5 sene geciren Alonso, gecen sezon sonunda ayrıldı ve McLaren’le anlaştı. Boylece McLaren gelecek sene en deneyimli pilot kadrosuna sahip olacak. Button “Herkes rekabetci takım arkadaşı ister. Aynı ekipmana sahip olursunuz ve o aracta diğerlerinin neler yaptığını gormek ilginc olur. Hepimiz farklı suruyoruz. Hepimizin iyi ve kotu yonleri var.” “İnsanların guclu ve zayıf yonlerini bulmak her zaman ilginc olmuştur. Fernando gibi cifte dunya şampiyonluğu bulunan birisiyle calışacağım. O da neredeyse benimle aynı suredir burada ve bir cok takım adına calıştı. Bu yolda cok fazla şey edinirsiniz. Yeni bir guc unitesi olduğu zaman bu deneyim faydalıdır.” “Bu takım icin ikimizin burada olması cok faydalı. Her zaman yanımda en iyi pilotun olmasını istediğimi soyledim. Her zaman Fernando’yu takım arkadaşı olarak gormek istediğimi soyledim. Bu iyi bir ortaklık. Bu sene birlikte henuz cok fazla zaman gecirmedik ancak birlikte iyi calışacağımızı hissediyorum.” dedi. Trf1