Hamilton, yarışların tahmin edilebilir olmaktan cıkartılması icin 'Super haftasonu' formatının denenebileceğini soyledi. F1 şu anda sıralama seansındaki değişikliklere odaklanmış durumda olsa da, şampiyona lideri daha radikal fikirlerin uygulanabileceğine inanıyor. Ozellikle yarışların sıkıcı olduğu bazı pistlerde tersine dondurulmuş grid duzeniyle yarışılabileceğine inanıyor. Hamilton "Şu anda her sene 21 hafta sonu boyunca dort gun aynı şeyi yapıyoruz." "Bence yarışlar dinamik olmalı. Bazı pistlerde 'super haftasonu' olabilir. Bazı pistlerde yarışlar cok sıkıcı oluyor." "Kucukken F1'i izlerdim, startı izleyip uyuyakalırdım. Boyle insanların olduğuna eminim." "Kucukken bunu yapardım ama bazı pistler de sizi sonuna kadar ayakta tutardı. Bu seneki Baku gibi." dedi. Hamilton suruculerin anlamakta gucluk cektiği şeylerin başında aracların heyecan yaratmaması olduğunu soyluyor. "Bu sene arac icinde inanılmaz heyecanlı hissediyorum. Ama yarışlar cok sıkıcı gecebiliyor." "O yuzden o yarışlara bakmalı ve neyi değiştirebileceğimizi bulmalıyız. Ters grid ya da başka bir şey olabilir. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Super Haftasonu" ile F1'e Heyecan Gelebilir