Rosberg Red Bull'u yenme konusunda iyimser
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg Red Bull'u yenme konusunda iyimser
-
17-10-2019, 23:24:14Nico Rosberg, Mercedes'in gelecek sezon Red Bull'un ustunluğunu sona erdirebileceğine inandığını ifade etti. Agencia Estado'ya konuşan Rosberg, Sebastian Vettel'in tur başına iki saniyelik bir avantajla podyumun tepesine cıktığının soylenmesi uzerine, "Ben iki saniye daha hızlı olduğunu duşunmuyorum. Bundan daha az bir fark var" dedi. "Evet, belki bu bazen doğru ancak oyle olsa da endişeli değilim, cunku herkesin sıfırdan başlayacağı gelecek yıl harika bir fırsat" diye konuştu. Ote yandan Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, bu hafta Die Welt gazetesine yaptığı acıklamada, "2014'de kim şampiyon olmak istiyorsa, sezon başında dayanıklı bir pakete sahip olmak zorunda" dedi. Domenicali, "Yakıt sarfiyatı sınırlandırılacağı icin, motor guclu fakat aynı zamanda verimli olmak zorunda" diye konuştu. "İlk yarışlar, gelecek yıl en onemli yarışlar olacak" diyen Domenicali, "Sezonun ilk yarışlarında en cok kazanan, sonunda amacına ulaşacak" dedi. Rosberg ise Mercedes motoruna guvendiğini belirterek, Alman ureticinin yeni donemde iyi bir iş cıkaracağına inandığını dile getirdi. Sezonun ilk bolumunde, henuz kural değişiklikleri yapılmadan once bazı yarışlarda en hızlı araca sahip olduklarını hatırlatan Rosberg, "Gecen kış doneminde inanılmaz bir iş cıkardık. Bunu tekrar yapabileceğimize inanıyorum. Evet bu yıl bazı zayıf yonlerimiz de vardı ama bunlardan gerekli dersleri cıkardık. İyi bir sezon gecireceğimize eminim" değerlendirmesinde bulundu. turkiyef1 __________________