Ferrari'de kan değişikliği!
Spor Haberleri0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ferrari'de kan değişikliği!
-
17-10-2019, 23:22:53Formula 1 takımlarından Ferrari'de gorevinden ayrılan Stefano Domenicali'nin yerine takım patronluğuna Marco Mattiacci getirildi. Ferrari takımından yapılan acıklamada, gorevinden istifa eden Domenicali'nin yerine takımın Kuzey Amerika başkanlığını yuruten Marco Mattiacci ile anlaşıldığı duyuruldu. 48 yaşındaki Domenicali, Jean Todt'un ayrılmasının ardından 2008 yılında takım patronu olarak gorev yapmaya başlamıştı. Takımın kotu gidişatıyla ilgili sorumluluğu uzerine aldığını belirten Domenicali, "Değişim zamanı geldiğine inanıyorum. Ferrari en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Tek uzuntum sıkı calışmamızın karşılığını alamamamızdır. Beni destekleyen tum taraftarlara ve başkanımıza teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. Domenicali yonetimindeki Ferrari, ilk sezonunda markalar klasmanında şampiyonluğa ulaşırken, 2012 yılında ikinci sırayı almıştı. 2014 sezonuna kotu bir başlangıc yapan Ferrari takımı, podyum başarısı elde edemediği ilk uc yarış sonunda, markalar klasmanında 33 puanla 5. sırada yer alıyor. Yeni takım patronu Mattiacci onderliğindeki Ferrari, ilk sınavını 18-20 Nisan tarihlerinde Cin'deki yarışta verecek. ntvspor __________________