Ankara'da Klasiklere ilk start! [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●57 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Ankara'da Klasiklere ilk start! [ST]
-
17-10-2019, 23:21:20Otonomi’de, Ankaralı Otomobil severleri ralli haricinde, antika otomobil sergisi, ucretsiz barbeku partisi ve fotoğraf sergisi bekliyor olacak. Otonomi 1.Akok Rallisi 24-25 Mayıs tarihlerinde, kısa adı AKOK olan Ankara Klasik Otomobilciler Kulubu katkıları ile Newart Media tarafından Otonomi sponsorluğunda Ankara'da organize ediliyor. Başkentte duzenlenecek ilk klasik otomobil rallisi olması nedeni ile katılım ve izleyici acısından buyuk ilgi gormesi beklenen organizasyonda, televizyon ve reklam dunyasının unlu ismi Umit Erdim ile Turkiye Ralli Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıcakcıoğlu oncu otomobil gorevini ustlenecek. Organizasyona ev sahipliğini, Esenboğa Havalimanı Yolu Akyurt Kavşağı’nda yer alan Otonomi yapacak. 24 Mayıs Cumartesi gunu Saat 13.15’te rallinin ilk gun startını alacak ekipler, Cetin Emec Bulvarı, Tunalı Hilmi Cad, Bestekar Sokak, Bahcelievler 7. Cadde başta olmak uzere şehrin kalabalık noktalarından gectikten sonra Samsun Yolu yonunde ilerleyerek Akyurt bolgesindeki etapları gecerek saat 17:00’de ilk gunu tamamlayacaklar. 25 Mayıs Pazar gunu saat 12:00’de yeniden direksiyon başına gececek olan ekipler, Otonomi’den start aldıktan sonra Pursaklar, Cubuk, Kazan guzergahındaki etapları gecerek saat 16:00’da finiş podyumuna ulaşacaklar. Saat 17:15’te duzenlenecek olan odul toreninde de genel klasman ve kategorilerinde ilk 3 dereceyi paylaşan ekiplere kupa ve odulleri takdim edilecek. Otonomi Yonetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoc organizasyon oncesi yaptığı acıklamada “Otonomi olarak boyle buyuk bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı gururluyuz. Katılımcılarımız tum ulkeyi yasa boğan Soma icin yarışacaklar ve bu acıyı yurekten paylaşıyoruz. Hafta sonu tum otomobil severleri etkinliğimize bekliyoruz.” dedi. Oto AVM algısını yaşam donatılarıyla guclendiren Avrupa’nın ilk ve en ozel yapılanması Otonomi’de, Otomobil severleri iki gun boyunca antika otomobil sergisi, ucretsiz barbeku partisi ve fotoğraf sergisi bekliyor olacak. AjansSpor __________________