Mahindra Racing, 2018/19 sezonu icin Pascal Wehrlein ile sozleşme imzaladığını acıklarken, yeni sezonda mucadele edeceği aracı da tanıttı. Formula 1'de Manor ve Sauber adına yarışan Wehrlein, Charles Leclerc'in takıma katılmasının ardından 2015'te şampiyon olduğu DTM'e donmuş ve gectiğimiz ay Mercedes surucu programından ayrılmıştı. Formula E'de HWA'nın uzun vadeli teklifini Formula 1'de yarışmak icin kabul etmeyen Wehrlein, Mahindra Racing'le sozleşme imzaladı ve yeni sezonda Hindistanlı takımla yarışacak. Mahindra ayrıca Wehrlein'ın takım arkadaşının Jerome d'Ambrosio olacağını acıkladı. Wehrlein, "Mahindra'ya katılacağım icin cok mutluyum. İlk goruşmemi yaz aylarında Dilbagh'le yaptım ve ilk kez bir test gununde takımla tanıştım. Bu kucuk bir takım ama gercekten cok tutkulu, bende de aynı tutku var." "Mumkun olan en iyi sonucları elde etmek istiyorum ve bu takımın benim icin en doğru ortam olduğuna inanıyorum. Bu yıl icin sabırsızlanıyorum ve elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi. D'Ambrosio, "Mahindra Racing'e katılacağım icin son derece heyecanlıyım. Takımdaki bazı insanları on yıldan fazla bir suredir tanıyorum ve henuz onlarla calışmadım. Şimdi bu fırsata sahip olacağız. Bence harika bir takıma sahibiz. Harika şeyler başarabilmek adına oldukca ozel bir insan grubuna sahibiz." dedi. Wehrlein ve D'Amrosio, Mahindra'nın gelecek yıl tamamen farklı bir kadro ile yarışacağı anlamına geliyor. Gecen yıl takımla mucadele eden Felix Rosenqvist IndyCar'a geciyor, Nick Heidfeld ise yarış koltuğundan ayrılıyor. Deneyimli Alman pilot, Mahindra'nın ozel danışmanı olacak ve aynı zamanda takımın yeni test ve yedek pilotu olarak gorev alacak. Gill, "Gridin en heyecan verici ve dinamik surucu kadrolarından birisi olduğuna inandığım bu kadroyu duyurmaktan son derece memnunum." "Pascal'ın takıma katılmayı kabul etmesi beni mutlu etti. Genc ve hevesli bir pilot ama aynı zamanda cok deneyimli. Takım icin değerli bir insan. Jerome da yılların getirdiği tecrube ve şampiyonada elde ettiği deneyimlerle bizim icin oldukca heyecan verici bir surucu." "Ayrıca Nick'in Mahindra ailesinde kalacak olması bizi oldukca mutlu etti. Takıma olan katkısı unutulamaz." dedi. Mahindra ayrıca yeni Formula E aracını da tanıtmış oldu. Gunluk Gazeteler