Mercedes takım patronu Toto Wolff, son dort yılın şampiyonu Mercedes'in elde ettiği bu başarının gelecekte devam edeceğine inanıyor Mercedes, 2014 yılında başlayan turbo motorlar donemiyle buyuk bir cıkış yakalamış ve şimdiye kadar geride kalan dort sezonda hem pilotlar şampiyonluğunu hem de takımlar şampiyonluğunu elde etmişti. Alman takımın Ferrari'nin kaydettiği gelişime rağmen en iyi motora sahip olmaya devam ettiği duşunulurken, gridin en iyi şasi/motor paketlerinden birisine sahip olmaya devam ediyor. Bu yıl şampiyonluğa ulaşması halinde 1999-2004 yılları arasında Ferrari'nin ark arkaya elde ettiği altı yıllık şampiyonluk rekoruna bir adım daha yaklaşacak. 2013 yılında takıma katılan ve takımın patronluğunu yapan Toto Wolff, yakaladıkları başarıdan memnun olduğunu ancak gelecekte daha da başarılı olacaklarını soyluyor. "Son dort yıldır lastikleri harekete gecirmeyi başardık. Mercedes şirketiyle ve Mercedes takımıyla calışmaktan son derece keyif alıyorum. Olmak istediğim başka bir yer kesinlikle yok." "Fabrikada olmaktan ve etrafta yurumekten gercekten cok zevk alıyorum. Cok fazla baskının olduğu yarışlarda bile buranın iyi bir yer olduğunu biliyorum." "Burada bir şeyler inşa edebiliriz ve eğer 20 ya da 30 yıl icerisinde geriye doğru bakarsak, Gumuş Oklar doneminin bir parcası olduğumuzu ve Mercedes'in Formula 1'deki en başarılı donemini gecirdiğimizi soyleyebiliriz." "Boyle bir marka adına calışmak, karşınıza cok sıkan fırsatlardan birisi değil ve henuz yeni başladığımızı duşunuyorum!" Gunluk Gazeteler