Sebastian Vettel, eleştiriler karşısında yarışmaya niye başladığını hatırlamanın onemli olduğunu soyledi. Japonya GP'sinden sonra medyaya ilk kez konuşan Vettel eleştirilerin onu etkilemediğini soyledi. Vettel'in Suzuka'da Verstappen'e yaptığı hamle İtalyan medyasında cok eleştiri almıştı. Vettel Frankfurter Allgemeine Zeitung'a "Bana her zaman yardımcı olan bir prensibim var ve o prensibe gore kimse insanların soylediği kadar iyi ya da kotu değil. Heyecan ve tutkum sebebiyle yarışmaya başladığımı biliyorum." "Baskı eğlenceli değil ama insanlar baskı altında olduğumu soylese de her zaman baskı olmuyor. Ben kendim ve benim bu seviyede yarışmamı sağlayanlar icin yarışıyorum." Vettel Austin'e Hamilton'un 67 puan arkasında gidiyor ve bir mucizeye ihtiyacı var. Yaz arasından beri Britanyalı pilot farkı acarken Vettel strateji ve pist ustu hataları nedeniyle geriye duştu. Vettel, grid dışında Hamilton ile de profesyonel durumlar dışında iletişimi olmadığını, bunun da akıl oyunları yapmayı zorlaştırdığını soyledi. "Birbirimizi gorduğumuz zamanlar ya basın toplantısı, ya brifing ya da podyumda oluyor. Doğrudan temas yok." "Bugun cok kotuydun ya da cesaretin yok gibi sozler mumkun değil." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Yarışmaya Eğlenceli ve Heyecanlı Olduğu İcin Başladım