Lewis Hamilton, takım arkadaşı Nico Rosberg'in ikinci sırada tamamladığı Hindistan Grand Prix'nin "cok sonuk" gectiğini ifade etti. [IMG]http://img802.**************/img802/6127/ze3z.jpg[/IMG]
Finişi altıncı sırada gecen İngiliz pilot, yarışı Rosberg'in 23 saniye gerisinde bitirdi. Lastikleri, kendisinden daha yavaş olan Felipe Massa'nın arkasında erittiğini soyleyen Hamilton, takım olarak yuksek puanlar almalarının guzel olduğunu ancak problemin stratejide olduğunu kaydetti. "Massa'yı gecmek cok zordu" diyen Mercedes pilotu, "Arkasında takılı kaldım, gecmeye calıştım ama bu arada lastikleri mahvettim" dedi. Hamilton, "Kendi adıma cok sonuk bir yarış oldu. Fakat ne yapalım, bunlar oluyor. Talihsiz bir yarıştı ama onumuzde yeni yarışlar var" diye konuştu. Bu arada Rosberg de, ilk pit stopta Massa'yı gecmesinin, ikinci bitirmesindeki en kritik anlardan biri olduğunu soyledi. Massa'nın arkasında yarışın oldukca zor olduğunu ifade eden Rosberg, "takımın harika strateji sayesinde" Massa'yı gecebildiğini dile getirdi. KAYNAK __________________