Sergio Perez, Hindistan GP'de gosterdiği performansla Formula 1'de bir geleceği hakettiğini takımı McLaren'e kanıtladığını duşunuyor. [IMG]http://img577.**************/img577/1791/oacr.jpg[/IMG]
ala McLaren'de gelecek sezon devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Sergio Perez, sezonun en iyi derecesi i Hindistan Grand Prix'inde elde ederek yarışı beşinci sırada tamamladı. Baskı altında gosteridiği performansa atıfta bulunan Perez, cok daha iyi şeyler başarmaya hazır olduğunu soyledi. McLaren'de bundan onceki en iyi derecesi altıncılık olan Perez, "Nihayet benzer sonuclarla tamamlayabileceğimiz birkac yarışın ardından kotu şansın bizi etkilemediği iyi bir yarış gecirdik." dedi. "Uzerimde buyuk bir baskı olduğu sanırım bir sır değil. Yalnızca buyuk şampiyonlar buyuk baskı altındayken iyi performans gosterebilir ki sanıyorum bu da iyi bir işaret." "Sonuc gercekten cok iyi. Sezonun tamamlanmasına daha uc yarış var ve umuyorum sonuna kadar her şey boyle gider." Perez ayrıca, yarışın sonlarına doğru Kimi Raikkonen ve Lewis Hamilton'u aynı atakla gecmenin de harika bir his olduğunu itiraf etti. "Gercekten harikaydı. Sonrasında da Lewis'i arkamda tutmaya calıştım ve başardım." Perez'in takım arkadaşı Button ise yarışın ilk turunda Fernando Alonso ile temas yaşadıktan sonra ileride hatırlamak istemeyeceği bir yarış gecirdi. Son turda yarıştan cekilen İngiliz pilot halihazırda puan alamayacak bir pozisyonda yarışı surduruyordu. "İlk turda Fernando arabama oldukca sert bir şekilde carptı ve hasar aldım. Sorun orta sert hamurda oluşumdu. Daha uzun sure pite girmemem gerekirken bu strateji boylece cope gitti." "Galiba 16. turda 2. pit stopumu gercekleştirdim. Pek iyi bir oğleden sonra olduğunu soyleyemem." KAYNAK __________________
Perez: Değerimi Kanıtladığımı Duşunuyorum [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez: Değerimi Kanıtladığımı Duşunuyorum [ST]