Maldonado ayrılacak olmaktan mutlu
Spor Haberleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Maldonado ayrılacak olmaktan mutlu
-
17-10-2019, 23:13:35Pastor Maldonado, sezon sonunda Williams'tan ayrılacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu soyledi. Williams bu hafta Felipe Massa ile anlaştığını acıklayarak, Maldonado ile sezon sonunda yollarını ayıracağını duyurmuştu. F1 kariyerinin ilk zaferini yaşadığı takımla birlikteliğinin sona erecek olmasından dolayı uzuntulu olmadığını, aksine bundan sevinc duyduğunu dile getiren Maldonado, "Cok mutluyum" ifadesini kullandı. Maldonado'da Austin'de yaptığı acıklamada, "Son birkac aydır takımla konuşuyordum. Ayrılmak istedim. Hepsi bu. Bundan dolayı da cok mutluyum" dedi. Maldonado, "Bu benim kararım. Singapur'dayken takımdan ayrılmaya karar vermiştim. Yuzde 100 benim kararımdı" diye konuştu. Takımdan ayrılma sebebi konusunda ise, Williams'ta hak ettiğini duşunduğu aracla yarışamadığını belirten Maldonado, "Takıma, onların bana verdiğiden daha fazla katkıda bulunduğumu duşunuyorum" dedi. Maldonado, "Gectiğimiz yıl bir yarış kazandık, cok guzel bir sonuc kaydettik, bu yıl da oldukca iyi yarışlar cıkardık ama bu her şey demek değil. Ben daha fazlasını bekliyorum" yorumunda bulundu. Yarış kazandığı 2012'deki gibi bir sezonun ardından takımla ilişkilerinin neden kotuye gittiğinin sorulması uzerine Maldonado, "Belki bu yıl, gectiğimiz yıldan daha fazlasını oğreniyorum" cevabını verdi. turkiyef1 __________________