Marc Marquez, rakibi Jorge Lorenzo'nun 44 puan onunde İngiltere'ye gidiyor. Honda'nın caylak surucusu, bu yarışta Lorenzo'nun cok daha guclu olacağını duşunuyor. [IMG]http://img834.**************/img834/2342/r5p9.jpg[/IMG]
2010 yılından bu yana Silverstone'da yapılan uc yarışın ikisini Jorge Lorenzo kazanmıştı. Son dort yarışın galibi Marc Marquez'de Silverstone'da cok cekişmeli bir yarışın izleyenleri beklediğini duşunuyor. Marquez yaptığı acıklamada " 125cc'de yarışırken cok keyif almıştım. Moto2'de biraz zorlu olmuştu. En onemli faktorun ise hava olacağını duşunuyorum, yarış icerisindeki şansları değiştirebilir. Gecen yıl Lorenzo cok gucluydu ve yine guclu olacaktır. Ama bizde dort yarışlık bir seriyle geliyoruz ve kendimize guveniyoruz." dedi. Marc Marquez'in takım arkadaşı Dani Pedrosa'da hava şartlarının yine yarışın kaderini değiştirebileceğini duşunuyor. "Brno sonrası kendimi oldukca iyi hissediyorum. Kırık koprucuk kemiğim artık iyileşti ve fiziksel durumum eski seviyesine ulaşıyor. Gecen sene cok zor bir yarış olmuştu ve bu yuzden bu sene guclu olmak istiyoruz. Yine de İngiltere'nin hava şartları yarışın kaderini belirleyecektir. Bu yuzden umarım iyi koşullar bizi bekler." dedi. Silverstone'da yapılan yarışlarda Repsol Honda'nın bir galibiyeti bulunuyor. 2011 yılında Repsol Honda ile şampiyonluk yaşayan Casey Stoner burada galibiyeti almayı başarmıştı. KAYNAK __________________
Marquez: Lorenzo Guclu Olacaktır
Spor Haberleri0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Marquez: Lorenzo Guclu Olacaktır