Max Verstappen, frenlerde yaşadığı sorun nedeniyle Meksika'da pole pozisyonunu kazanamadığını duşunuyor. Antrenmanlarda en hızlı isim olan Verstappen, bugunku sıralamalarda 3. seanstaki ilk turda da en hızlı isim olarak gecici olarak pole pozisyonunu kazansa da 2. turunda zaman turunu geliştiremedi ve takım arkadaşına gecildi. Verstappen, "İyi değildik. Tum sıralamalar boyunca, 2. antrenmandaki sorunun aynısıyla boğuştum. Vites duşururken, ayağımı gazdan cektiğimde arka taraf cok fazla kilitleniyordu." "Aracın bu davranışı doğru değildi. Sıralamalarda bir şey yapamadık bu yuzden fren dengesini biraz one alarak tum aracı stabil hale getirmeye calıştım." "Sıralamaların bu şekilde gecmesini istemezdiniz. Normalde her aracta daha fazla agresif olmaya calışırsınız." "3. seansta gecici pole pozisyonunu kazandığımda şaşırmıştım cunku o kadar iyi hissetmiyordum." "Sorunlarla suruş yapıyordum ve bu pek yaşamak istediğiniz bir durum değildir." dedi. En genc pole pozisyonu rekoru eski Red Bull pilotu Sebastian Vettel'de bulunuyor. Verstappen, bu rekoru kırmak istiyorsa, Brezilya ya da Abu Dhabi'de bunu başarmak zorunda. Gunluk Gazeteler