Stoffel Vandoorne, genelde Meksika'daki ilk turun kaotik gectiğini ve bu yıl da durumun aynı olması halinde bundan faydalanmaya calışacağını soyledi. Stoffel Vandoorne sıralama turlarını Williams pilotları ve Haas surucusu Kevin Magnussen'in onunde 17. sırada tamamlarken, takım arkadaşı Fernando Alonso ile arasında 0.1 saniye vardı. Pierre Gasly'nin cezasıyla yarışa 16. sıradan başlayacak Vandorne lastik aşınmasının yuksek olması halinde guclu bir yarış cıkartacaklarını duşunuyor. "Aslına bakarsak son derece iyi bir sıralama turları oldu. Dereceler birbirine cok yakındı ve ikinci bolume kalmayı sadece birkac ondalıkla kacırdım. Yine de bu gurubun birbirine ne kadar yakın olduğunu gosteriyor." "Bugun biraz daha soğuktu ve bundan oturu lastikler uzerinde calışmak biraz daha kolay oldu." "Yarışta neler olacağını goreceğiz. Umarım lastik aşınması buyuk bir faktor olmaya devam eder cunku biz bu konuda iyiyiz." "Her zaman biraz daha fazla gelişebilirsiniz fakat irtifadan oturu burada durum daha zor. Yine de bu durumun herkes icin aynı olduğunu biliyoruz." "Genel anlamda attığım turdan oldukca memnunum. Bugun yapabileceğimizin en iyisine cok yakındım." "Bu hafta sonu beklenenden biraz daha yakın gibi gorunuyoruz ve umarım yarın bunu gostermeye devam edebiliriz. Ozellikle lastik aşınması bu kadar yuksek olmaya devam ederse buyuk bir fırsata sahip olacağız." "İyi bir sonucla hafta sonundan ayrılmamız icin biraz şansa ihtiyacımız var. Dar ilk virajlarda her zaman biraz kaos oluyor. Gecen yıl burada başlangıcta sanırım sekiz sıra kazanmıştım. Her şey olabilir. Aynı şeyi yarın da yapmaya calışacağım!" Gunluk Gazeteler