Turkiye Motosiklet Federasyonu Olağanustu Genel Kurulu'nda, Bekir Yunus Ucar yeniden başkanlığa secildi.
Ankara Spor Salonu'nda gercekleştirilen genel kurulda, yonetim kurulu ve denetim kurulu raporları da oy cokluğuyla ibra edildi. Spor Genel Mudur Yardımcısı Mehmet Kocatepe, kongrede yaptığı konuşmada, olağanustu genel kurulların her zaman sıkıntı olduğunu belirterek, "Bu olumlu tablodan gurur duydum. Motosiklet hızlı bir camia. Secimi de hızlı bir şekilde yapacaktır" dedi. Başkan adaylarından Cihangir Fadıl Unal da 21 delegenin uyeliklerinin iptal edildiğini belirterek, "Bu yonetim tarzıyla bir yere gitmek mumkun değil. Kulupleri dinleyen, kulupler olan bir federasyon istiyoruz" diye konuştu. Bekir Yunus Ucar ise "Secimlerde herkes aday olabilir. Hayırlı ve uğurlu bir secim olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. Konuşmalarının ardından yapılan oylamaya 131 delegeden 124'u katıldı. Gecerli oyların 74'unu Bekir Yunus Ucar, 50'sini de Cihangir Fadıl Unal aldı. Başkan Ucar, sonucların belli olmasının ardından da delegelere teşekkur ederek, "Bana destek veren herkese teşekkurlerimi sunuyorum. Yeni bir donem başladı" diye konuştu. Bekir Yunus Ucar başkanlığındaki Motosiklet Federasyonunda, yonetim, disiplin ve denetim kurulu uyelikleri ise şu isimlerden oluştu: Yonetim Kurulu: Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Mehmet Yeşil, Umit Ulku, Tayfun Şık, Ogun Baysan, Doğan Kırbaş, Mahmut Nedim Akulke, Semih Temeltaşı, Hamit Dizman, Sadık Ozdemir, Faysal Şefkatlioğlu, M.Ali Ulusan, Sedat Efeler, Okan Alp. Disiplin Kurulu: Avukat Adnan Zengin, Orhan Murat Alp, Zeki Başaran, Avukat Hande Temeltaşı, Avukat Atasoy Zer. Denetim Kurulu: Sedat Ulu, Recep Bozturk. Ajanspor __________________