Joey Logano, Homestead'da yapılan yarışı kazandı ve 2018 Monster Energy NASCAR Cup Series şampiyonu oldu. Logano 267 tur uzerinden gercekleştirilen yarışta Martin Truex Jr'ı gecmeyi başardı ve kariyerinin ilk şampiyonluğunu elde etmeyi başardı. Bu yılki ucuncu zaferini elde eden Logano, "Başardık! Şampiyonluğu kazandık. Ne soyleyeceğimi bilmiyorum, İnanılmaz." "Onlar işimi yapabilmem adına sonunda bana ihtiyac duyduğum aracı verdiler. Onlarla gurur duyuyorum. Şampiyon olduk. İnanılmaz!" "Sadece suruculer değil ayı zamanda Ford'la ureticiler şampiyonluğunu elde ettik. Cok sevincliyim. Tum hayatım boyunca buraya gelmek icin calıştım, şampiyon olmak icin zorladım. Cok yakındık." "10 sezondur bunun icin mucadele ettim. Bunu elde edeceğimizden emin değildim ama Todd sonunda doğru hamleler yaptı." dedi. Ote yandan yarışı ikinci sırada tamamlayan Truex, seriyi ikinci sırada tamamladı. Yarışı ucuncu tamamlayan isim Kevin Harvick olurken, Kyle Busch dorduncu oldu. İlk beşi Logano'nun takım arkadaşı Brad Keselowski tamamladı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- 2018 NASCAR Cup Series Şampiyonu Joey Logano Oldu