Oncelikle slmlar . bugun balıkesirin bir ilcesinde kız arkadaşmla otelde kalmak istedim, gel gelelim ilk defa kalacaktık yani bilgim yoktu konuda . gittim otele, resepsiyon kimlik istedi verdim diğer kişininde kimliğini alayım dedi verdik . durdu durdu soyisimler uyuşmuyor bu yuzden sizi kabul edemeyiz dedi . icimden kufur ettim

Dedim o benim yakınım ne demek oluyor bu dedim . Malesef k.bakmayın dedi mal gibi kaldım . Cok sinir oldum herneyse cıktık otelden . bu sefer kız arkadaşımı uygun bir cafeye bıraktım ilcede otel aradım bize uygun yok efendim evlilik cuzdanı falan filan . İş yattı . benimde kafa attı arkadaşlar . ne yapmalıyız. yaşlarımız 18i gecti ama hala sacma sacma şeyler . Bursa da merkeze yakın problem olmayacak otel biliyor musunuz ? Ha bu arada 2 oda tutayım dedim gece diğer odaya akarım dedim ama bir arkadaş odaya servis falan geldiğinde boş olduğunu anlarlarsa polis cağırabilirler dedi tırstım . gunluk kiralık daire de geldi aklımada ondada kıllık yaparlar biliyom . AKIL verin beyler lutfen .