Valtteri Bottas, Lance Stroll ve George Russell, gelecek yıl F1'e donecek Robert Kubica'nin Williams'ın gelişimine katkı sağlayacağına inanıyor. Robert Kubica, gelecek sezon 2010'dan sonra ilk kez Formula 1'de yarışacak ve George Russell'ın Williams'taki takım arkadaşı olacak. Valtteri Bottas, Polonyalı pilotun eski takımı Williams'a yardımcı olacağına inanıyor. "Bir suredir yarış yapamadığı icin şimdi geri geldiğini gormek guzel. George'la kıyaslandığında nasıl bir performans gosterdiğini gormek guzel olacak." "Eğer bir takım olarak zor bir yıl gecirdiyseniz ve işler son derece zorsa, o zaman motivasyonunuzu korumanız hic de kolay olmuyor. İyi ruh halini korumanızın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Belki yeni bir surucu kadrosu takım icin olumlu olur." "Her iki surucunun cok fazla enerji getireceğine eminim. İkisi icin de harika bir fırsat. Umarım bu Williams'a hak ettiği yere donmesine yardımcı olur." George Russell, Kubica ile calışacağı icin mutlu olduğunu soyledi. "Elbette Robert'la takım arkadaşı olacak olmaktan oturu cok heyecanlıyım. Lewis ve Fernando onun ne kadar yetenekli bir surucu olduğunu soyledi." "Bu konuda zaten hicbir şuphem yok. Aynı zamanda son derece zeki ve cok fazla tecrubesi var. Bence Williams'a buyuk katı sağlayacak. Williams'ı hak ettiği yere goturme konusunda buyuk bir iş yapacak." Gelecek yıl koltuğunu Kubica'ya kaptıracak Sergey Sirotkin de Polonyalı pilotu ovdu. "Durust olacağım, cok iyi bir ilişkimiz vardı. Demek istediğim, harika bir karakteri var. O saf bir yarışcı ve sahip olduğu bu ruh bana kendimi hatırlatıyor." "Ona her zaman cok saygı duydum. İyi bir ilişkiye sahip olduğumuzu da duşunuyorum. Bir insan olarak kendim icin ne kadar mutsuzsam, onun icin de o kadar mutluyum." "Nasıl bir performans gostereceğini bilmiyorum. Bu yıl karşılaştırmak zordu. Cuma gunu bir karşılaştırma olabilir ama yine de temel bir karşılaştırma olmayacak. Sezon boyunca gormek gerekiyor. Bunlar farklı şeyler." Williams'tan ayrılacak Lance Stroll ise Kubica'nın kararlılığından cok etkilenmiş. "Robert son derece yardım sever. Coğu şey hakkında iyi bir goruşu var. Cok tutkulu ve gelecek yıl icin ona en iyisini diliyorum." "Kaydettiği ilerleme inanılmaz, onun icerisinden gectiği şeyleri hayal bile edemiyorum. Şimdi onu tekrar gridde gormek harika. Takım ona, o da takıma cok şey katacak." Gunluk Gazeteler