Grosjean, Aracının Performansına Şaşırdı
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Grosjean, Aracının Performansına Şaşırdı
-
17-10-2019, 22:13:51Romain Grosjean, sıkıntılı gecen Avustralya GP'de aracının kendisini şaşkına cevirdiğini soyledi. Takım arkadaşı Kimi Raikkonen'in zafere uzandığı gunde Fransız pilot, 10. olabildi. Grosjean: "Aracımda bir şey yolunda gitmedi. Bu yuzden takımla oturup meselenin nereden kaynaklandığını incelememiz gerek." "Yarışa kadar her şey yolundaydı ama yarış benim icin uzun ve zordu" "Albert Park'ın zorlayıcı bir pist olduğunu biliyoruz; hava da bugun kesinlikle bize yardım etmedi." "Kimi'nin glaibiyeti sayesinde takım adına harika bir hafta sonu oldu. Demek oluyor ki aracta kesinlikle tempo var. Umarım Sepang da ben de bu potansiyeli ortaya cıkarabilirim" Takım patronu Eric Boullier ise Grosjean'ın, kotu kalkışın ceremesini cektiğini soyledi. Takım, iki pitten uc pit stratejisine dondu ama Grosjean'ın onu yine boşalmadı. Boullier: "Ne yazık ki trafikte kaldı. Aracımız lastikler konusunda iyi olsa bile, trafikte kaldığınızda daha fazla onden ve arkadan kayma yaşıyorsunuz ve lastikleriniz daha cabuk mahvoluyor." "Yanlış kalkışın ardından kotu şans. Stratejisini uc pitstopa değiştirdik ama onu asla trafikten kurtaramadık" trf1.net __________________