Bottas Kotu Aracın Başarısını Gizlediğini Duşunuyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas Kotu Aracın Başarısını Gizlediğini Duşunuyor
-
17-10-2019, 22:11:59Valtteri Bottas, Williams'ın mevcut sıkıntılarının Formula 1'deki ilk senesini golgelediğini ama bunun, uzun vadeli geleceğini tehlike altına sokmadığını soyledi. Gecen sene İspanya 'da Maldonado ile zafere ulaşan takım, bu sezon icin daha iyi yerleri hedefliyordu ama senenin ilk 6 yarışı geride kalmasına rağmen Williams, henuz bir puan bile alamadı. Bottas: "Şimdiye kadar puan alamamamızı kimse beklemiyordu. Cunku gecen seneye gore ileri yonde bir adım atacağımız umuluyordu" "Direksiyonda yaptığım şeyler, belki de bazı iyi şeylerin, dışarıdan gorulmesi cok zor. Şu anki durum bu. Tek yapabileceğim şey, surekli olarak elimden gelenin en iyisini ortaya koymak" "Takımdan olumlu geri bildirimler alıyorum. HÂl oğrenme surecindeyim ve tempo acısında PAstor ile başbaşayım. Cok yakınız" Gelecek sene koltuğunu koruma konusunda endişesi olup olmadığı sorulduğunda Bottas: "Bunu duşunmek icin cok erken. Sadece onumuzkdie yarışa odaklanıyorum; ardından sonrakine ve sonrakine" "(Yaptıklarımdan) hemen hemen memnunum. Geriye baktığınızda daha iyi yapardım, yapabilirdim dediğiniz şey her zaman vardır. En kolay ilk sezon değil; arac cok zor ve gelişmeye calışıyoruz. Yani benim icin kesinlikle buyuk bir meydan okuma ama ben meydan okumaları severim." "Caylak sezon icin iyi bir başlangıc oldu; dahası gelecek" Kaynak __________________