Kimi Raikkonen, Ferrari'nin tam olarak nerede olduğunu soylemenin imkansız olduğunu soyledi. Kimi Raikkonen ilk seansı yedinci sırada tamamlarken, ikinci seansta lider Valtteri Bottas'ın 0.225 saniye gerisinde beşinci oldu. Gunu takım arkadaşı Sebastian Vettel'in 0.333 saniye onunde tamamlayan Raikkonen, normal bir cuma gunu olduğunu duşunuyor. "Bugun ilk antrenman seansı daha sıcak şartlarda yapıldı ve benim icin biraz daha zordu. Ama guneşin battığı ikinci seansta daha hızlı olmayı başardık." "Hızımızı arttırdık ve aracla olan his gayet iyiydi. Aslında havanın kararması suruşu etkilemiyor, sadece lastikler biraz daha soğuk oluyor." "Derecele bakarsanız, herkesin son derece yakın olduğunu gorebilirsiniz. 0.2 saniye icinde altı surucu var. Yarın neler olacağını gorelim." "Acıkcası normal bir cumadan fazlası değildi. Soylediğim gibi ilk seans biraz daha karmaşıktı. İkincisi biraz daha kolaydı. Zaman tablosunda biraz gerideyiz ama yarın nasıl olacağını goreceğiz." "Normal hissediyorum, her zamanki gibiydi. Sonuclar yakın ve bunun sadece bir cuma olduğunu biliyoruz. Yarın bizi neyi beklediğini gorelim, sıralama turlarına kadar gelişebilir miyiz bilemiyorum. Goreceğiz, sizden fazlasını bilmiyorum. Spekulasyon yaratmanın anlamı yok." Gunluk Gazeteler