Eugene Laverty, Go Eleven takımıyla yaptığı anlaşmanın ardından Dunya Superbike'ta yarışmaya devam edeceğini acıklarken, Xavi Fores Britanya Superbike'a gececek. Laverty, BMW ile yarışmasına rağen Tom Sykes ve Markus Reiterberg'in takıma katılmasıyla birlikte koltuksuz kalmıştı. Bunun uzerine eski Aspar surucusu, elindeki seceneklere bakıyordu hatta Supersport'a bile donebileceği soylendi. Ancak Laverty, bugun yapılan acıklamayla birlikte gelecek sezon Go Eleven Ducati ile yarışacak. Laverty, "2019'da yeni Ducati Panigale V4R'yi surmek icin Team GO Eleven'a katılacak olmaktan mutluluk duyuyorum." "Son beş hafta benim icin cok stresliydi. Bundan oturu şimdi rekabetci bir koltuğa sahip olmak harika." "Ducati'nin desteği guven verici ve şimdi gelecek yıl galibiyetler ic nyarışabilecek bir pakete sahip olacağımdan eminim." dedi. Ote yandan Xavi Fores, 2019 yılında Honda ile Britanya Superbike'ta mucadele edeceğini duyurdu. Fores, "Britanya'ya gelmek ve Britanya Superbike'te yarışacak olmaktan son derece memnunum. Yarışları surekli izledim ve harika bir taraftar kitlesine sahip gibi gorunuyorlar. Yeni pistlerde yarışma fırsatı beni heyecanlandırıyor. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum. "Bu fırsat icin Honda'ya teşekkurler. Piste cıkmak ici sabırsızlanıyorum." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Laverty WSBK'da, Fores BSBK'da Yarışacak