Mercedes-Benz'in yeni motor sporları patronu Toto Wolff, takım patronluğu gorevine son verileceği iddia edilen Ross Brawn'a destek verdi. BBC'de yer alan haberde, Mercedes'in, Wolff'un onculuğunu yaptığı yeni yapıda Brawn'la yollarını ayırmayı planladığı ileri surulmuştu. Ancak Wolff, boyle bir plandan haberi olmadığını, aksine Brawn'ın gorevinde kalmasını istediğini acıkladı. Ortalıkta dolaşan spekulasyonların farkında olduğunu belirten Wolff, "Fakat boyle bir şey olacaksa benim haberim olur" yorumunda bulundu. Telekonferans yoluyla medyanın sorularını cevaplandıran Wolff, "Ross gorevinin başında. Ross takımın bir parcası. Gorevine devam edeceğini umuyorum. Mevcut durum bu. Ross'un pistteki gecmişine bakarsanız, muthiş" diye konuştu. McLaren teknik direktoru Paddy Lowe'nin Mercedes'e gecmeye hazırlandığı iddialarının hatırlatılması uzerine Wolff, bu konuda yorum yapmak istemediğini soyledi. McLaren cephesinden de bu konuda herhangi bir acıklama gelmiş değil. Lowe'nin, padokların "saygın" bir ismi olduğunu soyleyen Wolff, "20 yıldır McLaren'la birlikte. Gazetedeki bu haberi ben de okudum. Ancak size soyleyebileceklerim bu kadar" dedi. turkiyef1 __________________