Domenicali: "Red Bull HÂl En Hızlı Takım" [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Spor
- Spor Haberleri
- Domenicali: "Red Bull HÂl En Hızlı Takım" [ST]
-
17-10-2019, 22:05:15Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, Red Bull'un bu sene de en guclu araca sahip olduğunu ancak diğer takımların da fena durumda olmadıklarını duşunuyor. İlk 2 yarışı değerlendiren Domenicali "Tam olarak nerde olduğumuzu bilmiyorum ancak tabi ki liderler arasındayız. Bizim daha iyi olacağımız, ya da başkalarının bizden daha iyi olacağı pistler olacak. Şu anda kesinlikle Red Bull en guclu ancak goreceğiz." "Mercedes bir adım attı. Lotus cok rekabetci. İlginc ve mucadeleci bir sezon olacak ancak tepede olacağız. Diğerlerinin performanslarının cok iyi olduğunu gorduk ancak ilk 2 yarışta farklı koşullarda farklı aracların one cıkabildiğini gorduk. Bazı şeyleri anlamak neredeyse imkansızdı." "Lastikler konusunda bazu takımların aşırı tepkisini gorduk ancak bana gore sakin olmalı." "Gecen sene biz aracımız hakkında şikayetciydik ancak 2 yarış gecmeden kazandık ve daha fazla puana sahip olduk. Şampiyona uzun. Sakin kalmak ve elindeki paketten en iyi sonucu cıkarmak onemli." dedi. Kaynak : trf1.net __________________