Yamaha 3 Gunluk Texas Testini Tamamladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Yamaha 3 Gunluk Texas Testini Tamamladı
-
17-10-2019, 22:04:55Yamaha Fabrika takımı Amerika'da gercekleştirdikleri 3 gunluk testi başarıyla tamamladıklarını acıkladı. Takım Jorge Lorenzo ve Valentino Rossi'nin katılımıyla beraber istedikleri verileri bu 3 gunluk surede almayı başardıklarını soyledi. Lorenzo ve Rossi Hem uzun suruşlerde hemde tek turlarda en iyi performansı bulabilmek icin kendi ekibiyle testlere katıldılar. 3 gun boyunca gercekleştirilen suruşlerde Lorenzo 2.04.586 elde ederken Rossi 2.05.518 derecesini kaydetti. Lorenzo: "Gectiğimiz gunlere gore bugun daha iyi bir gun gecirdim. Suspansiyon'un cok yumuşak olması işlerimizi biraz zorlaştırdı. Arka taraftan yeterli kavramayı alamadık, bunun nedenini bulmaya ve bu sorunun ustesinden gelmeye calışıyoruz" "Bu 2 gunluk surede iyi verilerde elde ettik. İlk yarışta taraftarlara guzel bir gosteri izletmeyi umuyoruz." Rossi: "Bugun geliştirilmiş parcalar ile testlere başladık. Ozellikle istikrar ve yeterli kavramayı bulmak cok onemliydi. Yavaş parcalar buyuk farklar yaratabilir bunu biliyoruz" "Adım adım dunden daha cok geliştik. Ancak bazı sorunlar yaşadık cocuklar bu sorunları cozmek icin cok calıştılar. Rakiplerimizin hızın farkındayız ve gelişim icin gercekten cok calışıyoruz." Yamaha Fabrika Takım direktoru Massimo Meregalli ise bu testin kendileri icin cok onemli olduğunu soyledi. Meregalli: "Buraya gelmek gercekten harika bir fikirdi. Cok iyi veriler elde etmeyi başardık, buda bize doğru set-up ayarını bulmamıza yardım etti" "Elde ettiğimiz veriler gercekten umut verici. Buradan guzel duşuncelerle ayrılıyoruz" Kaynak __________________