Jenson Button, 2019 Formula 1 sezonunun tamamında Sky Sports'un F1 yorumculuğunu yapacak. Button, bu yılki Britanya GP'de Sky icin calışmıştı ve gelecek sezon tam zamanlı olarak kanalın yorumculuğunu yapacak. Sky Sports, Channel 4'la paylaştığı Silverstone yarışı haric İngiltere'de F1 yarışlarının tamamının yayın hakkına sahip. Button, "Tekrar Sky Sports ekibine katılacak olmaktan inanılmaz bir heyecan duyuyorum." "Bu yıl Silverstone'da onlarla calıştım ve televizyon yayıncılığının tadını cıkardım. 2019'da tekrar orada calışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. 2009 F1 dunya şampiyonu Button, 2016 sezonunun ardından emekliye ayrılmıştı. Button gectiğimiz haftalarda Super GT'de Naoki Yamamoto ile şampiyonluğa ulaşırken, gecen hafta SMP Racing'le LMP1'deki ilk podyumunu elde etmişti. Sky Sports'tan Scott Young, "Jenson'ın gelişi, muşterilerimiz ve motor sporları fanları icin harika bir haber. Dunya klasında bir sunum ekibimiz var ve şimdi bir başka benzersiz şampiyonu daha ekliyoruz." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Button, 2019 Yılı İcin Sky F1'in TV Ekibine Katıldı