Christian Horner, Red Bull'dan ayrılacak olan Daniel Ricciardo'yu ozleyeceklerini soyledi. Red Bull pilotu 2014 yılında Avusturyalı takımla yarışmaya başladı ve 2018 sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. Bunun oncesinde uzun bir sure Red Bull'un genc surucu programında yer alan Ricciardo, yarış oncesinde yapılan kutlamayla birlikte Avusturyalı ekibe veda etti. Yarış sonrası konuşan Christian Horner, "Red Bull'un genc surucu programıyla Avrupa'ya geldiği gunu hatırlıyorum... Şimdiye kadar 100 yarışa cıktık ve birlikte yedi galibiyet aldık." "O kadar buyuk bir karaktere sahip ki, onu gercekten cok ozleyeceğiz. Ona gelecek icin en iyisini diliyoruz. Takımımızda ona sahip olmak harikaydı." "Yılın ikinci yarısı onun icin cok sertti, bunlar uzerinde hicbir kontrolumuz yoktu, hepsi guc unitesiyle ilgiliydi. Bu yuzden kendisi ve takım icin sinir bozucu. Max gecen yıl da benzer sorunlara sahipti." dedi. Ricciardo da şoyle konuştu: "Gelecek hafta Red Bull'la ilişkim bitiyor bunun oncesinde takımımla birkac gun daha gecireceğim!" "Birkac hafta icerisinde Renault'daki insanlarla tanışmaya başlayacağım. Şimdi Fransızca oğrenmem gerekip gerekmediğini bilmiyorum!" "Sonra zaten Avustralya'ya ucacağım. Uzun bir sezondu. Artık rahatlamak istiyorum. Birkac gun ciftliğimdeki inek ve koyunlarla iletişim kuracağım. Başka bir şey yapmak istemiyorum." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Horner: Ricciardo Gibi Bir Karakteri Ozleyeceğiz