Formula 1 dunya şampiyonu Lewis Hamilton, Abu Dhabi GP oncesinde kendisiyle olan Hollywood yıldızı Will Smith'in yarışa olan hazırlık prosedurunu tamamen değiştirdiğini soyledi. Bu hafta sonu Smith, Mercedes takımının misafiriydi ve yarış oncesinde Lewis Hamilton'ı bir sandalyeye bağladığı video paylaştı. Bunun dışında Smith, Hamilton tulumu ve kaskıyla yarış oncesinde garaja gelerek surpriz yaptı. Pole pozisyonundan başladığı yarışı kazanan Hamilton, yarışa odaklanması gereken bolumde Smith ile yaptığı şakalaşmalar sonucunda biraz endişelendiğini kabul ediyor. Hamilton, "Sıra dışı bir hafta sonuydu. Dun sabah FIFA ve Sony ile bir şeyler cektik. Bu sabah ise Will ile bir şeyler yaptım." "Will gercek manada enerji dolu bir adam. Tam anlamıyla oyle. Cok fazla enerji sağlıyor. Buyuk kardeşim gibi birisi. Bu yuzden onunla film falan cektik. Araca binmem gereken zamandan 10 dakika oncesinde dahi bir şeyler yapıyorduk." "Bazı eğlenceli videolar cektik. Normalde bunları asla yapmam cunku o surec hazırlanmam gereken surecti." "Yarışa girerken, her şeyin değiştiğini duşunuyordum. Genelde o donem rahatladığım bir donemdi." "Ancak harika bir start aldım. Ardından her şey standarttı." dedi. Hamilton, sezonun son yarışını kazanarak bu seneki 11. zaferini elde etmiş oldu. Boylece galibiyet sayısı acısından en iyi sezonunu tekrarlamış oldu. Hamilton, "Sene boyunca olağanustu calıştık. Bu ekiple calışmak gercekten ayrıcalık. Sene sonunda herkes calışmasını bir ust seviyeye cıkardı." "Sezonu yukarıda tamamladığım icin mutluyum. Seb, yarış boyunca gercekten iyiydi. Harika turlar attı. Yarış sonunda ruzgar nedeniyle biraz zorluydu ancak bu, herkes icin aynıydı." dedi. Hamilton, yarışın sonunda podyumun tepesinde tulumunun ust bolumunu cıkararak yarı cıplak bir şekilde poz verdi. Hamilton'un amacı, sırtındaki dovmede yer alan "Still I rise" yazısını gostermekti ancak bunu tam olarak istediği gibi yapamadı. Hamilton, "Tam olarak duşunduğum gibi olmadı." dedi. Gunluk Gazeteler