GP3 surucusu Nikita Mazepin, ART Takımı ile gelecek yıl Formula 2'de mucadele edecek. 19 yaşındaki genc surucu bu yıl Force India'nın gelişim pilotluğunu yaparken, aynı zamanda GP3'te yarışmış ve sezonu lider Antoine Hubert'ın gerisinde ikinci sırada tamamlamıştı. ART surucusu, şimdi mevcut takımıyla Formula 2'ye adım atıyor. ART'ın patronu Sebastien Philippe,"2018 sezonunun ardından Nikita ile olan ortaklığımızı devam ettirmek oldukca mantıklı geliyor cunku bu yıl surekli olarak zafer icin mucadele ettik ve şampiyonluğu son yarışta kacırdık." "O cok guclu bir pilot. Hızlı ve surekli olarak yaptığı şeylerde ilerleme kaydediyor." dedi. Carlin'in Nobuharu Matsushita'yı acıklamasının ardından F2'de yarışacağı acıklanan ikinci isim Mazepin oldu. Genc pilot, "ART Grand Prix ile devam edip, Formula 2'ye adım atmaktan son derece memnunum. Formula 2'deki caylak sezonumu sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Bu yılı dorduncu sırada tammlayan Nyck de Vries'in Abu Dhabi'deki sezon sonu testinde ART surucusu Mazepin'e katılması bekleniyor. ART, bu yıl caylak surucu George Russell'la şampiyon oldu ancak takımlar şampiyonluğunu 31 puanla Carlin'e kaptırdı. Gunluk Gazeteler