Vettel: Schumacher hala gercek bir savaşcı
Spor Haberleri0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Schumacher hala gercek bir savaşcı
-
17-10-2019, 21:58:16Sebastian Vettel, Belcia Grand Prix'inde 300. Formula 1 yarışına cıkan Michael Schumacher'in hala gercek bir savaşcı olduğunu soyledi. turkiyef1.com'un haberine gore, dunku yarışın bir bolumunde karşı karşıya gelen iki Alman pilot'tan Schumacher, rakibi viraja girerken aniden pite girmişti. Bu harekette ikili bir temasa cok yaklaşmıştı. Hakemlerden bu mucadeleye bir ceza cıkmazken, Vettel de hakemlerle aynı goruşte olduğunu ifade etti. "Pist uzerinde Michael ile nerede karşılaşırsanız karşılaşın. İster ilk sıra ister 15. sıra icin mucadele vern, size hala cehennemi yaşatırcasına karşı koyuyor. Bunu gormek harika." "Hicbir şey kaybetmiş değil. Bu işinizi zorlaştırıyor ama onunla mucadele etmek her zaman harika. Onunla mucadele etme daima cok yakın ama adil." Schumacher de favorisi olan pistte 13. sıradan başladığı yarışı 7. sırada bitirmesine rağmen buyuk keyif aldığını belirtti. Alman pilot yarışın son bolumunde altıncı vitesi olmadan yarışmıştı. "300. yarışımda gercekten cok eğlendim. Butun mucadeleler cok zevkliydi. Bir ara ikinciliğe kadar yukselip umutlanama rağmen, başladığım yere bakıldığında puan almam gercekci e sevindirici bir sonuc." Ote yandan dun Bernie Ecclestone'un BBC'den, eski Jordan Racing patronu Eddie Jordan ile yaptığı roportajda soyledikleri, 'Schumacher bırakıyor mu?' spekulasyonlarına neden oldu. Ecclestone roportaj sırasında, 'Gitmesi beni uzecek. O bir şampiyon ve kazanmadan gitmesini gormek uzucu olacak dedi." Bunun uzerine Eddie Jordan'ın baskılarına rağmen Ecclestone, 'Ben bir şey bilmiyorum.' diyerek roportajı kesti. Schumacher ise konu kendisine sorulduğunda, "Kararımı Ekim ayında vereceğim dışında hicir yeni haber yok." diyerek, her iki yone de acık kapı bırakmaya devam etti. __________________