Rosberg: 2013'e guclu başlangıc yapmamız zor[ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg: 2013'e guclu başlangıc yapmamız zor[ST]
-
17-10-2019, 21:54:58Nico Rosberg, Mercedes'in 2013'te gectiğimiz sezonki gibi guclu bir sezon başlangıcı yapmasının zor olduğunu acıkladı. Gectiğimiz sezona flaş bir başlangıc yapan Mercedes, Nisan ayında Cin GP'sinde Nico Rosberg ile podyumun en ust basamağında yer almayı da başarmıştı. İyi başlangıca rağmen sezon icinde buyuk olcude gerileyen ve rakiplerinin gerisine duşen Mercedes'te Nico Rosberg'e gore, takımın sezon sonunda rakipleriyle arasındaki farka bakılırsa 2012 gibi bir sezon başlangıcını 2013'te de yaşamak oldukca zor. "Oldukca rahatım. Ancak gectiğimiz sezonki gibi grid'in en guclu otomobillerinden birisiyle sezona başlayacağımız konusunda şupheliyim. Sezon sonunda fark oldukca buyuktu. Oncelikle bu farkı kapatmalıyız." "Bu bizim sezon başlangıcındaki oncelikli hedefimiz ve bunu başarabileceğimize de guvenim tam." "Sonra da gelişim eğrisinde buyuk bir gelişime ihtiyacımız var. Cunku gectiğimiz yıl sezon ortasıyla birlikte neredeyse gelişimimiz durdu." "Bugun otomobil oldukca iyiydi. Son derece dengeliydi ve aracı zorlayabildim. Her şey plana uygun gitti ve yarın tam gun test yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum." turkiyef1 __________________