Mercedes: "Baskı Diğer Pilotların Uzerinde" [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Mercedes: "Baskı Diğer Pilotların Uzerinde" [ST]
-
17-10-2019, 21:54:22Lewis Hamilton, Mercedes ile cıkacağı ilk sezonda uzerinde baskı olmadığını; asıl baskının rakipleri uzerinde olduğunu soyledi. İngiliz pilot, kış testlerinin ozellikle son bolumunde etkileyici dereceler elde etti ama rakiplerinin surpriz yapabileceğini soylemesine rağmen 2013'e illa ki buyuk şeyler başarma gayesiyle girmediğini belirtti. Hamilton: "Herhangi bir beklenti olduğunu duşunmuyorum." "Elimde bedava bir bile var gibi. En iyi araca sahip olmayacağımız bir sene; bu da benim icin bir meydan okuma" "Ve bu meydan okumada bir şeyler yapmam icin dışarıdan uzerime baskı olduğunu duşunmuyorum. Sadece takımla calışmanın ve keyfini almanın zamanı" "Baskının daha cok, harika aracları bulunan ve bu senenin aracın gelişiminde yer alan diğerlerinin uzerinde olduğunu duşunuyorum. Cıkıp performans gosterme konusunda baskı altında olacaklar. Bizim icin ise ne yaparsak kÂr" Hamilton'ın rakipleri, Mercedes'in kucumsenmemesi gerektiğine inanıyor. Felipe Massa: "Lewis, şampiyonluk icin mucadele edebileceğini her zaman gostermiş bir pilot." "Cok ama cok hızlı. Rekabetci bir aracı olduğunda, galibiyetler ve şampiyonluklar icin mucadele edebileceğini her zaman kanıtladı" Kaynak : trf1.net __________________