Lance Stroll, Williams'la gecirdiği 2018 sezonundan hicbir keyif almadığını soyledi. Lance Stroll, Williams'la son derece zor bir sezon gecirdi ve bu yılki en iyi sonucu Azebaycan'da elde ettiği sekizincilikti. Kanadalı pilot ayrıca İtalya'daki Monza yarışında dokuzuncu oldu ve bu 2018'de puan aldığı son yarıştı. Genc pilot yeni sezonda Sergio Perez'le birlikte Racing Point Fore India adına yarışacak ve babası tarafından satın alınan takımla daha ust pozisyonlar icin savaşmayı umuyor. Bununla birlikte genc pilot, bu yıl yarışmaktan hic keyif almadığını dile getirdi. "Bu yıl takımla gecirdiğim zamanda eğlendiğimi soyleyemem, ama gecen yıl eğlenmiştim." "Şimdi kış sezonunun tadını cıkartacağım ve sonrasında geri donup işimi yapacağım. Bu yıl en kotu arac bizdeydi ve bence Williams bundan sonra sadece ileri gidebilir." "Başlangıcta son derece kotu tasarlanmış bir aractı ve sezon boyunca aslında hicbir şekilde geliştiremedik, ileriye doğru gidemedik. Bu yıl gercekten hic eğlenmedim." Stroll, boyle bir sezonun ardından kendisini daha olgun hissettiğini soyledi. "Bir surucu olarak kesinlikle geliştim ve olgunlaştım. Ama gercekten zor bir yıldı. Altı puan toplayabildim. Mukemmel değil, ama her şeyimi verdim." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Stroll: 2018'de Williams'la Yarışmaktan Hic Keyif Almadım