Eski F1 dunya şampiyonu Jacques Villeneuve, Mercedes'in, gelecek sezon Nico Rosberg'le Lewis Hamilton'ı yan yana koyma tercihinin yanlış olduğunu belirterek, "Michael Schumacher'i takımda tutmaları gerekirdi" dedi. 1997 dunya şampiyonu, Alman ekibinin Lewis Hamilton'ı transfer kararı hakkında yorum yapmazken, Hamilton-Schumacher ciftinin cok daha iyi olacağını savundu. Schumacher'in F1'i bırakma kararına ilişkin olarak "Niye bırakıyor?" diyen 41 yaşındaki Kanadalı pilot, Motorsport Aktuell'e yaptığı acıklamada, "Anlamıyorum. Hamilton-Schumacher, gelecek sene cok daha iyisini yapardı" diye konuştu. Rosberg ise Alman Auto Bild'e verdiği demecte, 2010 sezonundan bu yana F1'in efsane ismi olan Schumacher'le karşılaştırılmasından "cok mutlu" olduğunu belirterek, "Michael'in şanssızlıklar yaşadığı doğru. Fakat ben de şanssızlık yaşadım" dedi. Bu sezon sıralamalarda hemen hemen aynı performansı sergilemeleri konusunda Rosberg, "Bu konuda soylenecek ozel hicbir şey yok" yorumunda bulundu. TURKİYEF1 __________________