Bu sene henuz podyuma cıkma başarısı gosteremeyen Massa, takım arkadaşı Fernando Alonso'nun da 64 puan gerisinde yer alıyor. Hakkında cıkan tum soylentilere rağmen Domenicali, Massa'nın takımın tam desteğini aldığını soyledi. Domenicali "Son 3 yarışta formunun yukselişte olduğunu gordum ve sezonun geri kalanında cok iyi iş cıkaracağından eminim. Felipe sakin olmalı ve oldukca fazla olan yeteneklerini kullanmalı. Tek turda cok hızlı bir surucu ancak belki yarıştaki istikrarını geliştirebilir." "Fernando gibi birisi ile takım arkadaşı olmak kolay değil ancak bu ozurden cok motivasyon olmalı. Bizim icin Felipe'nin formunun zirvesine donmesi onemli cunku 1.5 sene daha bizim pilotumuz olacak." dedi. Domenicali, Massa'dan sonra takıma gelecek ismin muhtemelen genc bir isim olacağını soyledi. Domenicali "Ferrari'nin geleceği icin en doğru kombinasyonun bir tane oldukca iyi deneyime sahip yetişkin bir pilot ve yanında gelişecek bir genc olduğunu duşunuyorum. Baskı altında olduğumuzu duşunmuyorum. Bunun yanında ustumuzdeki baskıyla iki genci aynı anda yarıştırmayı duşunebileceğimizi sanmıyorum." dedi. TRF1 __________________