George Russell, hayranlık duyduğu tek ismin Michael Schumacher olduğunu soyledi. George Russell, 2014 yılında BRDC Formula 4'u ilk yılında kazanmayı başarırken, 2016 yılında FIA Formula 3'u ucuncu sırada tamamladı. 2017 yılında GP3'te şampiyonluğa ulaşırken, 2018'de ART Grand Prix adına yarıştığı Formula 2'de şampiyon oldu. Genc surucu, 2017'den bu yana Mercedes'in gelişim ve test pilotluğunu yaparken, yeni sezonda Williams'la Formula 1'e adım atacak. Genc surucu en cok kime hayranlık duyduğu sorusuna, "Muhtemelen Michael Schumacher. Suruş tarzı, hızı, yeteneği ve yarış yetenekleri inanılmaz." "Ayıca basınla, takımla ve diğer şeylerle baş etme şekli de harika. Bence o inanılmaz biriydi. Bu yuzden ona hep baktım" dedi. Genc surucu kendisini en cok mutlu eden şeyin ailesiyle zafer veya şampiyonluk kutlaması yapmak olduğunu soyledi. "Her zaman Formula 1 surucusu olmayı hayal ettim ve en sevdiğim şey bu. Formula 2 şampiyonluğunu kazandığımda cok mutlu oldum, en buyuk başarımın bu olduğunu duşunuyorum." "Ailemle zafer ya da şampiyonluk kutlamak benim icin asıl mutluluk hicbir şey bu duyguyu gecemiyor." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Russell: Hayranı Olduğum Tek Pilot Schumacher