Kenan Sofuoğlu, Moto2'de sezonun 6. ayak koşusu icin Şampiyonlar Ligi'nin şampiyonu Barcelona'nın kentinde kendisine şans arayacak. Sofuoğlu, Barcelona'nın kendisine şans getireceğine inanıyor. Kenan Sofuoğlu, yaptığı acıklamada, daha once Barcelona'da yarışmadığını ve deneyiminin bulunmadığını dile getirdi. Barcelona'nın kendisine uğurlu geleceğine inandığını ifade eden Sofuoğlu, ''Taraftarlığım yok ama Barcelona'nın bana uğur getireceğine inanıyorum. Ben hayatımda (A) Milli Futbol Takımın dışında sadece Barcelona-Real Madrid macını 90 dakika izledim. Futbolu takip etmiyorum ama Messi hayranlığım var'' dedi. Milli motosikletci, Moto2'de kotu bir sezon gecirdiğini anımsatarak, şoyle konuştu: ''Zor bir sezon geciriyorum. Sporda inişli cıkışlı donemler olabilir. Artık bu sezonu boyle yarışmak zorundayım. Benim başarıdan cok ayakta kalmaya ihtiyacım var. Sezon oncesi ozel hayatımda yaşadıklarımı daha onceden kestirebilseydim, Moto2'ye gecmezdim. Cunku motosiklette kış ayları antrenman ve testler icin cok onemlidir. Ben bunları yapamadım. Moral yokken başarı olmuyor. Spor olarak bu sezon yeni bir hayata başlamıştım. Aslında gecen sezonun son iki yarışmasında neler yapabileceğimi gostermiştim. Ama her şey planlandığı gibi gitmiyor.'' [IMG]http://img824.**************/img824/1621/7027668399865317238.jpg[/IMG]
Kaynak __________________
Kenan Sofuoğlu: "Barcelona bana şans getirecek"
Spor Haberleri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kenan Sofuoğlu: "Barcelona bana şans getirecek"