Mark Webber, sene sonunda anlaşması bittiğinde Red Bull'un kendisi ile devam etmeme yonunde karar vermesi halinde hemen emekli olacağını soylemiyor. Avustralyalı pilot, Turin'deki Red Bull gosterisi sırasında La Stampa'ya konuştu. Webber: "Kararlıyım. Gecen sene şampiyonluk icin mucadele ettim ve bunu yine yapmak istiyorum" Takım patronu Christian Horner, 2011 sonunda pilotunun anlaşması bittiğinde başka bir yere gecmeyi arzulamadığını soylemişti. 34 yaşındaki pilot, bu sezona istediği gibi başlayamadı ama onumuzdeki yarışlarda durumun değişeceğine inanıyor. Webber: “Şampiyona bittiğinde Red Bull ile olan anlaşmam da bitecek. Ama bunun, alınan sonuclara bağlı olduğunu duşunmuyorum; kendim icin kazanmak istiyorum" “Goreceğiz. Eğer takım beni artık istemezse, kendime bir soru soracağım: Kaskımı cıkarıyor muyum, takım mı değiştiriyorum? " Red Bull pilotu, zayıf taraflarının olduğunu kabul ediyor ama takım arkadaşının da eksiklerinin olduğunu ekliyor. Vettel konusunda Webber: “Sebastian cok hızlı ve şimdi iyi de tecrube edindi. Ama yenilmez değil" “Onun zayıflıkları hakkında konuşmamayı tercih ediyorum, cunku hepimizin eksiklikleri var" TRF1 __________________