Kevin Magnussen, takım arkadaşı Romain Grosjean'ın eski takım arkadaşı Jenson Button'dan daha hızlı bir pilot olduğunu soyledi. Kevin Magnussen şimdiye kadar Jenson Button, Jolyon Palmer ve Romain Grosjean'la takım arkadaşı olurken bu yıl puan olarak Haas'taki takım arkadaşını gecmeyi başardı. Ancak Grosjean, ikinci yarıda harika bir cıkış yakaladı ve sıralama turlarında Danimarkalı pilotu mağlup etmeyi başardı. 2014'te Button'a mağlup olan Magnussen, "Komple bir paket olarak bakarsak -yani insani tarafı, kimyası, tur dereceleri ve benzeri şeylerden bahsediyorum- Jenson sahip olduğum en iyi takım arkadaşıydı. Ancak Romain'in Jenson'dan daha hızlı olduğuna hic şuphe yok." "Tek turda kendisi icin her şeyin iyi gitmesi halinde Romain inanılmaz şekilde hızlı." "Eğer 2018'de sıralama turları savaşını kazanabilseydim, benim icin gercekten cok fazla şey ifade ederdi. Belki buyuk takımlar size bakarken bir anlam ifade edebilir, ama benim icin boyle değil." "Romain zor bir donemden gecti ve geri donmeyi başardı. Bu benim geriye doğru gittiğimi gosteriyordu. Ama aslında oyle değildi. Sadece o kendi en iyi seviyesine dondu." "Guncellemelerin ardından aracın Romain'e oldukca iyi şekilde uyduğu acıktı. Elbette arac daha iyiydi, fakat Romain'le kıyaslandığında eskisini daha iyi surebiliyordum." Haas'ın hızı Magnussen'in kendisi de dahil olmak uzere pek cok kişi icin surpriz olmuş gibi gorunuyor. "Oldukca yeni bir takımız ve onumuzde buyuk bir oğrenme sureci var. Belki de beklediğimizden daha iyi bir aracımız var. Olmamız gerekenden daha iyi sıralar icin savaştık." "Fakat bu takımın ne kadar yetenekli ve ne kadar buyuk bir potansiyele sahip olduğunu gosteren, oldukca luks bir problem." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Magnussen: Grosjean, Button'dan Daha Hızlı