Daniel Ricciardo, Max Verstappen'in en iyi suruculer arasına girebilecek potansiyele sahip olduğunu soyledi. Daniel Ricciardo ve Max Verstappen, 2016 İspanya Grand Prix'den itibaren Red Bull'da takım arkadaşı oldular. 2017 Macaristan ve 2018 Azerbaycan ikilinin temas yaşadığı iki yarıştı, ama bunun dışındaki mucadeleleri oldukca dişe diş ve heyecan vericiydi. Sonuc olarak Ricciardo, 2018 sonundan Red Bull'dan ayrılma ve Renault'ya gecme kararı aldı. Ricciardo artık Nico Hulkenberg'le yarışırken, Verstappen'in takım arkadaşı Pierre Gasly olacak. Takımdan ayrılmasının temel sebeplerinden birisinin Verstappen olduğu duşunulen Ricciardo, genc surucunun cok buyuk bir potansiyeli olduğunu soyledi. "Tabii ki cok fazla potansiyeli var. Max'in mukemmel olması icin buyuk bir potansiyeli var." "Yine de her şeyin surecle ilgili olduğunu soyleyebilirim. Gelişmeye devam ediyor ve ilk gunden itibaren cok hızlıydı. Red Bull'la olan ilk galibiyetinden daha hızlı olduğuna eminim." "Gelişmeye devam edecektir ama muhtemelen kazanabilecek bir araca sahip olup olmamasına bağlı olacak." "Muhtemelen elde edeceği şeylerin ne kadar buyuk olacağını belirleyecek şey tam olarak bu, yani sahip olduğu arac." Avustralyalı pilot, Verstappen'in istediği aracı alamaması halinde oldukca sinir bozucu gunler gecirebileceğini de ekledi. "Eğer bunun gercekleşmediği bir durumun icerisinde olursa, o zaman kendisi icin oldukca sinir bozucu olacak. Fakat ona baktığım zaman cok yetenekli olduğunu gorebiliyorum." "Onunla mucadele etmek benim icin gercekten eğlenceliydi ve bunun tadını cıkardım. Sanırım her ikimiz de bir pilot olarak geliştik. Her ikimizin kariyeri icin de faydalı oldu." İnternet Haber