Felipe Massa'ya eşit fırsat sozu verildi
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Felipe Massa'ya eşit fırsat sozu verildi
-
17-10-2019, 19:12:30Felipe Massa, Ferrari yonetiminin, yeni sezonda takım arkadaşı Fernando Alonso ile aynı desteğe sahip olacağı konusunda kendisine soz verdiğini soyledi. Gectiğimiz yı sezonun son bolumunde Alonso'nun şampiyonluk mucadelesine yardım etmek zorunda kalan Massa, yeni sezon oncesinde bu durumun sozkonusu olmadığını belirtti. Dun yeni aracın lansmanında konuşan Brezilyalı pilot, "Kazanmak istediğim bir takımın parcasıyım. Onun icin buradayım, yani sadece yarışmak icin değil. Kazanmak icin buradayım" ifadelerini kullandı. Massa, "Dolayısıyla yarış kazanmak garantim var. Bir takım bana, yarış kazanma garantin yok dese, biliyorum ki, o takıma gitmezdim" diye konuştu. Brezilyalı pilot, "Ben burada, takımıma yuzde 100 guveniyourm. Bana, mumkun olduğunca cok yarış kazanabileceğim, en rekabetci, mukemmel bir arac verebileceklerini de biliyorum" dedi. Bridgestone'un dar on lastiklerine uyum sağlamakta cok başarılı olamadığı icin gectiğimiz yıl aracın yol tutuşunda sıkıntı yaşayan Massa, yeni Pirelli lastiklerinin 2008'deki hızına geri donmesine yardımcı olabileceğini soyledi. Massa, "Bircok değişiklikler yaşandı, her zaman ifade ettiğim gibi o lastiklerden hoşlanmıyordum. Bunlarla bircok sıkıntı yaşadım. Ancak Pirelli lastiklerinden edindiğim izlenim olumlu oldu" dedi. TurkiyeF1.com __________________