McLaren Racing'in CEO'su Zak Brown, 2019 Formula 1 sezonunun favorisinin Lewis Hamilton olduğunu soyledi. Mercedes, V6 turbo hibrit motorlara gecildiği 2014'ten bu yana beş takımlar ve beş pilotlar şampiyonluğunu yakaladı ve genel anlamda 2019 sezonunun favorisi olarak gosteriliyor. Motorsport.com'a ozel bir roportajda konuşan McLaren Racing'in CEO'su Zak Brown, 2019 yılı icin favorinin bir kez daha Lewis Hamilton olduğunu soyledi. Brown, kurallar tamamen değişinceye kadar tablonun değişmesini beklemiyor. "Ferrari'nin ve Mercedes'in son iki yılda olduğu gibi şampiyonluk icin mucadele edeceğini duşunuyorum. Bu savaşlar gercekten heyecan vericiydi cunku belli bir noktaya kadar sonunda kimin kazanacağı belli değildi." "Sporda bir şeyler değişinceye ya da bu sayfayı kapatıncaya kadar, buyuk takımların orada kalmaya devam ettiğini goreceğiz." "Bugun Las Vegas'a gitmek ve 2019 Formula 1 dunya şampiyonunun kim olacağına dair bahse girmek zorunda kalsaydım, paramı Lewis Hamilton'a yatırırdım." Hamilton son 5 yılda yapılan 100 yarışın 51'ini kazanırken, 5 pilotlar şampiyonluğunun 4'unu kazanan isim oldu. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Brown: 2019 Şampiyonluğu İcin Tum Paramı Hamilton'a Yatırırım