Stefano Domenicali Ferrari'den ayrılmayı duşunmuş
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Stefano Domenicali Ferrari'den ayrılmayı duşunmuş
-
17-10-2019, 18:58:39Stefano Domenicali, Ferrari'nin, sezonun final yarışındaki hatalı stratejiyle şampiyonluğu kaybetmesinin ardından takımdan ayrılmayı duşunduğu itirafında bulundu. La Repubblica gazetesine demec veren Domenicali, "F1 futbol olsaydı, muhtemelen şimdi yeni bir iş arıyor olacaktım" ifadesini kullandı. Domenicali, "İnsanların beni Ferrari'nin başındaki kişi olarak gorduklerini biliyorum. Fakat takım patronluğu farklı bir şeydir. Ben takımın sadece sportif yanını değil, tum farklı alanlarını yonetmek zorundayım" dedi. Domenicali, "Herşeyle ilgileniyorum, fakat deniyor ki, iki yıldır istediğiniz sonuclar hala ortaya cıkmamışsa, herşeye hazır olmalısın. Bereket ki bu futbol değil" diye konuştu. 45 yaşındaki Domenicali, "F1'de birşeyi yeniden inşa etmek aylar, yıllar alıyor. Bu bakış acısıyla bakıldığında, Başkan'dan ve ortaklardan her zaman cok buyuk destek aldığımı duşunuyorum" dedi. Abu Dabi'deki final yarışının ardından iki gun hic uyumadığını ve bu sureyi istifa etmeyi duşunerek gecirdiğini soyledi. Domenicali, "Abu Dabi'den sonra, şahsen konuyu kendime gore masaya serip, kalmanın doğru birşey olup olmadığını duşundum. Koltuğuma yapışmış değilim. Fakat sonunda bırakmanın bir hata olacağını duşundum. Takımı tanıyorum, son aylarda kaydettiğimiz ilerlemeyi somutlaştıracak doğru kişi olduğumu duşunuyorum" ifadelerini kullandı. TurkiyeF1.com __________________