Jean-Eric Vergne, Marakeş ePrix'e pole pozisyonundan başlayan Sam Bird'e ilk virajda yaptığı atakla aptallık yaptığını ve sonucunda galibiyeti kacırdığını soyledi. Vergne, sola doğru donulen pistin ilk virajında cok gec bir hamle yaparak iceri daldı ancak o andan sonra Bird'un gidebileceği bir yer yoktu. Sonuc olarak iki pilot temas yaşadı. Vergne bu temas sonucu spin atarak 19. sıraya geriledi. 6. turun sonunda lider ile arasında 15 sn olsa da, Fransız surucu 5. sırada yarışı noktaladı. Vergne yarışı, kazanan Jerome d'Ambrosio'nun sadece 1.232 sn tamamladı ancak fark BMW suruculerinin kazası sonucu piste giren guvenlik aracı sayesinde kapanmıştı. Yine de guvenlik aracı oncesinde Vergne farkı 5 sn'nin altına indirmeyi başarmıştı. Motorsport.com'a konuşan Vergne, "Aptaldım. Her zaman bu tur boşluğu gorduğum dalarım. Gecen sene New York'ta Seb'e aynısını yapmıştım ancak bu seneki arac ile durum biraz farklı." "Aracı durduramadım ve acıkcası Sam'e carpmak istemedim. Onun yarışını, kendi yarışımı berbat etmek ve diğer yarış icin ceza almak istemezdim." "Tamamen ic tarafa gittim ancak başka yol kalmadığı icin spin attım. Ya spin atacaktım ya da her ikimizi yarış dışı bırakacaktım. Spin seceneğini tercih ettim." "Gereksizdi cunku kazanabilecek performansa sahiptim. 15 aracı gecmeme rağmen BMW'lerle farkı kapatıyordum ve onlarla aynı miktarda enerjiye sahiptim." "Bu, performansımın gercekten guclu olduğunu gosteriyor. O yarışı kazanmak icin ilk virajda lider olmam gerekmiyordu. Bir hataydı ve bir daha olmayacak." dedi. Vergne, sezonun ilk iki yarışında arkalara duşup yukselmek zorunda kaldı. Riyad'daki ilk yarışta, aracındaki uygunsuzluk nedeniyle Techeetah takımının pilotları pitten gecme cezası alarak rahat 1-2 yapma şansını kacırmışlardı. Vergne, "Herkesle cok yakın mucadele oluyor. Kimse gecmeme izin vermiyor. Gercekten mucadele etmem, sert fren yapmam ve cok risk almam gerekiyor." "İyi bir mucadeleydi. Gecen sene savunma yapmayı duşunuyordum ancak bu sene gittikce geciş kralı oluyorum. Sezon başından beri durum boyle." dedi. Bird, "Bildiğim tek şey, arkadan bir temas aldım ve o andan sonra aracı finişe goturmeye calıştım." "Kontrol etmemiz lazım. Tamamen sallıyor olabilirim. Ancak duzlukte, cok rekabetci hissetmedim. Durum boyle ancak yine de takım icin harika bir sonuc aldım." dedi. Gunluk Gazeteler