Felipe Massa, ikinci antrenman esnasında kendisine telsizden amator diyen Nelson Piquet Jr'a yanıt verdi. Felipe Massa'nın mucadele ettiği Venturi takımı, sezona pek de iyi başlayamadı ve Massa hem ilk yarıştan hem de gecen hafta sonu yapılan ikinci yarıştan puansız ayrıldı. Brezilyalı pilot, Marakeş'teki ikinci antrenman seansında aracında sorun yaşıyordu ve o esnada arkasına Nelson Piquet Jr geldi. Serinin ilk şampiyonu olan Piquet, Massa'nın kendisini engellediğini soyledi ve telsizden Breziyalı surucuye kufur ederek "Lanet olası amator!" dedi. Massa zorlu yarışın ardından verdiği roportajda Piquet'nin bu hamlesini doğru bulmadığını soyledi. Vatandaşı hakkında konuşan eski F1 dunya ikincisi, "Bunun oldukca uzucu olduğunu soyleyebilirim cunku aracımda bir sorun yaşıyordum." "Aracın tum suruşu kaybolmuştu ve bu yuzden yavaşlıyordum. Neredeyse durmak uzereydim. Doğruca pite girmeye calıştım." "Doğruyu soylemek gerekirse onun sarf ettiği sozler veya yaptığı şeyler kesinlikle hoş değil. Bunlar iyi ornekler değil. Bu yuzden soylediği şeyler umrumda değil." "Soyleyebileceğim tek şey var; yanlış bir şey yapmadım. Aracta teknik bir problem yaşıyordum ve yavaşlıyordum. Kimseye kasten bir şey yapmadım." dedi. Marakeş yarışını Jaguar surucu Piquet 14. sırada tamamlarken, Massa 18. olmuştu. Gunluk Gazeteler