Raikkonen, dunku acıklamasında, Fransız ekibiyle F1'e donmesinin sozkonusu olmayacağını kesin bir şekilde dile getirmişti. Kubica yaptığı acıklamada, "Şahsen boyle bir ihtimal olduğunu duşunmuştum, ancak acıkcası boyle bir ihtimal yokmuş" dedi. Japonya'da gazetecilere konuşan Polonyalı pilot, "Acıkcası biraz hayal kırıklığı yaşadım, cunku onunla aynı takımda olmaktan cok memnun olurdum. Harika bir pilot. Bir dunya şampiyonunun takım arkadaşı olması her zaman iyi olur. Renault'nun ihtiyacı olan şey de bu diye duşunuyorum" şeklinde konuştu. Guclu iki pilotla yarışmanın takım icin iyi olacağını ifade eden Kubica, bununla birlikte takımın gelecek seneki kadrosuna karar verirken dikkate alacağı başka faktorler de olduğunu ifade etti. Kubica, "Hem takım icin, hem de pilot icin en buyuk kazanım guclu bir takım arkadaşına sahip olmaktır. herkes, daha guclu bir pilotun daha buyuk bir kazanma şansını beraberinde getirdiğinde hemfikirdir. Ancak diğer taraftan pilotlara yapacağınız odemeleri de duşunmek zorudasınız. Ancak dediğim gibi bereket versin ki bu bunu duşunmek işim değil" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________