Barrichello: "Yeni Williams Anlaşması Doğal Olur"
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Barrichello: "Yeni Williams Anlaşması Doğal Olur"
-
17-10-2019, 18:26:54Rubens Barrichello, onumuzdeki sene de yarışıp Formula 1 kariyerini daha da uzatacağına inanıyor. İki hafta sonra Spa-Francorchamps'da Brezilyalı pilot, 300. yarışını kutlayacak ama Barrichello'nun anlaşması sene sonunda bitiyor ve rekor ancak 306 ile sınırlı kalabilir. Bununla birlikte gelen işaretlere gore Williams takımı, onumuzdeki sene icin pilotlarını değiştirmeyi planlamıyor. Barrichello: "2011 aracı uzerine birlikte calışıyoruz. Bu yuzden anlaşmanın yenilenmesinin doğal bir işlem olacağını duşunuyorum." Şu ana kadar 11 yarış kazanan Brezilyalı pilot, Grove kokenli takımın kendi tecrubelerinden şimdiye kadar iyi yararlandığını belirtti. Barrichello: "Takım beni en iyi şekilde kullandı. Şimdi yeni arac icin konuşmadan Williams ile %100 guven icindeyiz." "Bu yolu sectiğimiz andan itibaren -ozellikle de ruzgÂr tunelinde- her şey gelişti." "Williams'ın tekrar ne zaman kazanacağını soylemek zor ama bu seneki eğilim dikkate değer." "En buyuk gurur ise bilgilerimin sadece kendime değil, ayrıca takım arkadaşıma da servis edilmesidir. Doğru yoldayız" Bu arada Michael Schumacher ile Rubens Barrichello arasında Macaristan'da yaşananın ardından Williams Teknik Sorumlusu Sam Michael, Brezilyalı pilotun hamlesinin, formunu daha da one cıkardığını soyledi. Michael: "Benim acımdan (o hamle), Rubens'in nasıl da tamamıyla adanmış olduğunu herkese gosterdi." TRF1 __________________