Heidfeld ve Kobayashi Japonya GP'yi bekliyor...
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Heidfeld ve Kobayashi Japonya GP'yi bekliyor...
-
17-10-2019, 18:24:50Kobayashi Japonya GP değerlendirmesi icin takımın internet sayfasına yaptığı acıklamada, "Japonya'da son yedi yıldır cok fazla vakit gecirmedim ama sonucta Japon vatandaşıyım, Suzuka kendi evimde yarış. Japonya'da en son yarıştığımda 17 yaşındaydım" dedi. Sauber pilotu, "Gectiğimiz yıl Toyota'da, yarış oncesindeki antrenmanlarda burada suruş yaptığım icin pisti oldukca iyi tanıyorum. Pist cok hoş. Her bir santimini seviyorum. Tum bir tur boyunca zorluyor" ifadelerini kullandı. Kobayashi ayrıca, "Aracımızın Suzuka'da iyi bir performans gostereceğini duşunuyorum. Tekrar Suzuka'ya gitmek benim icin cok heyecan verici. Orada beni destekleyen cok sayıda taraftar olacak. Fanlarım icin ozel bir yer" dedi. Nick Heidfeld ise, "Suzuka, tum Formula 1 pistleri icinde favorim olan bir pist. Takımla ikinci yarışıma cıkacağım, tabi arac hakkında daha cok şey oğreneceğim, bu da suruşume yardımcı olacak" dedi. Suzuka'nın hoş bir akıcılığa ve ozellik ceşitliliğine sahip olduğunu belirten Alman pilot ayrıca, "Ozellikle de ilk sektordeki Esses cok guzel. Bu S virajını doğru gecebilirseniz, gercekten inanılmaz eğlenceli" ifadelerini kullandı. TurkiyeF1.com __________________