Honda'nın yeni surucusu Jorge Lorenzo, Cal Crutchlow'un yorumlarını reddetti ve Japon ureticinin MotoGP motosikletinin fiziksel anlamda serinin en zorlu motosikleti olduğunu duşunmediğini dile getirdi. RC213V, 2018'da ileri yonde buyuk bir adım atmayı başardı ve Honda suruculeri takımlar ve suruculer şampiyonluğunu kazandı. Ancak daha once Ducati fabrika motosikletinin yanı sıra Yamaha'nın uydu motosikletini kullanan Crutchlow, Honda'nın MotoGP'nin en hantal ve zorlu motosikleti olduğunu soyledi. Yakıt deposunun tasarımı değişmeden once Ducati motosikletini fiziksel olarak kullanmakta zorluk ceken Lorenzo, 2018'de değişen tasarımla birlikte cıkışa gecti. Sezon sonunda sakatlıklarla boğuşan İspanyol surucu yeni sezonda Honda ile yarışacak ve gecen yılki sezon sonu testinde Japon ureticinin motosikletiyle ilk suruşunu yaptı. Crutchlow'la aynı goruşte olmadığının altını cizen Lorenzo, "Onun yorumunu kabul etmiyorum. Bilemiyorum, birkac yıldır Honda motosikletiyle mucadele ediyor. Belki de motosiklet değişmiştir ya da diğer motosikletlerin nasıl olduğunu hatırlamıyordur." "Hissettiğim kadarıyla motosiklet fiziksel anlamda Ducati kadar zorlu değil ve bu alanın gelecekte sorun olmasını beklemiyorum." "Jerez testinde motosiklete tamamen uyduğumu soyleyemem ama buna rağmen oldukca iyi surebiliyordum. Doğrusu bu konu hakkında gercekten endişem yok." dedi. Lorenzo gecen yıl Valencia ve Jerez'de RC213V'yi surduğu zaman sakatlıktan yeni donmuştu ancak motosiklete alışma konusunda bu testte onemli adımlar attığını duşunuyor. "MotoGP'de motosiklete adapte olmak gercekten zor. Bu karmaşık bir surec, bunu Ducati'te de yaşadım ve hissettim." "Yani basit bir surec değil. Ama Honda'ya olan adaptasyon, her ne kadar tamamen uymasam bile, Valencia ve Jerez'de cok iyiydi." Sol bileğini 2019 sezonunun oncesinde antrenman yaparken kıran Lorenzo, Malezya'daki Sepang testini kacıracak. Valencia ve Jerez'de motosiklete tamamen uyum sağlayamamasına rağmen Lorenzo, buna karşılık Şubat ayı sonunda katar'da yapılacak uc gunluk testte hazır olacağından emin. "Valencia'da bileğimin mukemmel olmadığını bilerek mumkun olduğunca cok tur atmaya calıştım." "Sonrasında Jerez'de, ozellikle ikinci gun yeni parcalar test etmeye başladık. Oncekilerden daha iyi olan bazı yeni kucuk parcalar olduğunu goruyorduk." "Sepang'da test edecekleri bazı yeni parcalar olacak, ama ben test edemeyeceğim. Bunu Katar'da yapılacak bir sonraki testte yapacağım. Az cok Yamaha'dan Ducati'ye gectiğim zaman yaptığım testle aynı seviyede test yapacağım." "Şampiyonanın ortasında kaza yapsaydım daha kotu olabilirdi, cok daha kotu olabilirdi. Elbette bu kotu bir şans, ama o kadar da kotu değil." Gunluk Gazeteler